OM SKOBRANSCHRÅDET

Swedish Fashion Council
Upplandsgatan 7
111 23 Stockholm, Sweden
Phone: +46 (0)8 411 16 41
Mobile: +46 (0)730 - 72 16 41
info@skobranschradet.se
Facebook: Skobranschrådet
Instagram: skobranschradetsverige
#skobranschradet

Skobranschrådet är ett samarbetsforum för skobranschen och förmedlar trendinformation om skor och accessoarer till såväl alla led i branschen som konsumenterna via media.

 

Förutom våra showroom där vi visar upp våra leverantörers produkter har vi två gånger per år en pressvisning där vi visar kommande säsongs produkter.

Vi håller trendföreläsningar externt och skräddarsyr specialseminarium och events efter önskemå. Utöver det pressarbete vi utför på uppdrag av våra kunder, kontaktas Skobranschrådet ofta för uttalanden i media och får då  möjlighet att presentera sko- och accessoartrender.

 

Mediarelationer är en viktig del i vårt dagliga arbete. Och vi arbetar väldigt nära journalister och stylister. Vi träffar stylister och journalister från all typ av media som modepress, fackpress, dagspress, populärpress, sociala medier, tv och radio. Vi har ett virtuellt showroom med bildbank för nedladdning av högupplösta bilder samt lättillgänglig information om både trender och produkter.

 

Skobranschrådet skickar kontinuerligt ut pressmeddelanden om trender och nyheter på produkter samt har 2 stora pressvisningar per år i maj och i november. Pressinformation till dig som kund meddelar vi med inscannad bild per mail kontinuerligt, då varje inslag kommit ut i media.

 

Vi kan hjälpa er med specialseminarium för era inköpare-säljare-kunder-butikspersonal. Vi kan också hjälpa till med varumärkes-uppbyggnad och bollplank vid kollektions byggande.